Kom in contact

Heb je vragen? Kijk eerst of jouw vraag tussen de veel gestelde vragen staat. Is dit niet het geval? Neem dan gerust contact op!

Veelgestelde vragen

Helpen de oefeningen van Methode Van Dixhoorn ook voor mij?

Ik bezit geen glazen bol, dus dat weet ik natuurlijk ook niet van te voren. De Methode Van Dixhoorn maakt gebruik van een “proefbehandeling”. Dit betekent dat je 4 behandelingen de tijd neemt of je klachten reageren op deze methode. Daarna kies je of je doorgaat, of stopt. Het is een kwestie van uitproberen of de Methode Van Dixhoorn bij je past.

Helpt deze behandeling voor mijn klacht?

Deze Methode helpt om spanningsklachten te verminderen, doordat je zelfregulerend vermogen toeneemt. Je leert je eigen spanning onder controle te krijgen. Spanningsgerelateerde klachten kunnen de bekendere klachten zijn zoals hyperventileren (heet tegenwoordig dysfunctioneel ademen), spanningshoofdpijn, angst, hoog ademen, gespannen gevoel en burn out. Maar ook minder bekende klachten, die een spanningscomponent hebben, kunnen reageren zoals rugpijn, druk op de borst (niet cardiologisch), pijn aan de ribben, laag zelfbeeld, piekeren en longklachten.

Helpt deze behandeling bij long-covid?

Mensen met longcovid klachten hebben medische en paramedische hulp nodig. Toch is er winst te behalen in adem- en ontspanningsoefeningen, denk maar aan: meer opladen tijdens rustmomenten, meer rust in de ademhaling, activiteiten meer ontspannen kunnen uitoefenen, het herstelvermogen van je lijf een boost geven. Ook vermoeidheid kan positief reageren, net als de pijnklachten rondom of in de longen. Het is zeker het uitproberen waard.

Wat staat er in de nieuwsbrief die ik ontvang?

Ik hou van bloggen! Dus in de nieuwsbrief ontvang je een blog, waardoor je je mag laten ontroeren, raken en er je eigen winstpunt uit mag halen. Misschien lees je iets wat je herkent, wat je zou kunnen veranderen of hoe je meer helpend kan denken. Daarnaast deel ik tips, om meer ontspannen te leven en beter te herstellen.

Waar vind ik nog meer informatie?

Je kan mij vinden op LinkedIn, Instagram en Facebook. Het makkelijkst is natuurlijk je inschrijven in mijn nieuwsbrief, dan krijg je gelijk de volledige informatie in je mailbox.

Hoe kom ik meer te weten over de workshops of individuele (online) therapie?

Neem gerust contact op via de contactbutton. Dan neem ik zo snel mogelijk contact op.