Contact

Per 01-01-2019 ben ik werkzaam bij Paramedisch Centrum Impact in Zoetermeer. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag. De behandelingen vinden plaats in de praktijk in Seghwaert of Oosterheem. Bent u niet in staat om naar de praktijk te komen? Met een verwijzing van uw arts waarop een “aan huis indicatie” is gesteld, kom ik, na overleg, in de omgeving van Zoetermeer (een straal van ong 20 km) bij u aan huis.

U kunt Paramedisch Centrum Impact bereiken via 079-3313065.

Voor ademtherapie en ontspanningstherapie is geen verwijzing nodig.
U kunt de dag voor of op de dag van uw intake de onderstaande vragenlijsten uitprinten en ingevuld meenemen:
Nijmeegse vragenlijst
Algemene Toestandslijst
Deze vragenlijsten helpen om de therapie beter op uw klachten af te stemmen en dienen tevens als beginmeting.

Voor longfysiotherapie is het prettig voor mij om verwijsgegevens te hebben zoals een uitdraai van uw longfunctietest, uw vetvrije massameting (VVMindex, indien deze is gedaan) en de diagnose van uw arts.

Momenteel is carlien@ademenontspannen.nl buiten bereik ivm de overstap naar een andere host. U kunt mij bereiken op cbuurman@pmcimpact.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Met het noteren van uw mailadres in het onderstaande contactformulier geeft u mij de mogelijkheid om te reageren via de mail (op het door u opgegeven mailadres). U mag zelf kiezen of u meer contactmogelijkheden in de mail aangeeft, dit is niet noodzakelijk. Dit opgegeven mailadres en overige gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden en niet aan externe partijen geleverd.

Contactformulier/ Bericht sturen:

Je naam (verplicht)

Je emailadres (verplicht)

Onderwerp

Je bericht